Kojonkulman Hake Oy

Lämmitysyrittäjyyden lisäksi toiminta on painottunut voimakkaasti laitevalmistukseen. Hakekattiloiden ja lämmityslaitteistojen kanssa on poltto-osaamisen korkeakoulu kehittänyt ammattitaitoa ja olemme päätyneet myös pelletillä automaattisesti toimivien savusaunan kiukaiden valmistajaksi. Kiuas on omaa kehitystyötä. Osta omaksi ja jätä savusaunasi polttamatta. Easypoltin sopii myös hormilliseen kertalämmiteiseen kiukaaseen ja myös jatkuvalämmitteiseen kiukaaseen löytyy oma versionsa automaattisesta polttimesta. Lisäksi on tietysti paljukamiina joka sekin toimii automaattisesti pelletillä, kuinkas muuten.

Kiukaan kautta mukaan toimintaan on tullut myös saunan vuokraus, lähinnä kiukaan markkinoimiseksi. Luulimme, että pelletillä toimiva savusaunan kiuas on niin eksoottinen, ettei sitä kukaan kokeilematta osta – mutta olimme väärässä.

Historia

Yritys perustettiin 8.4.1999. Olimme toimineet lämmitysyrittäjinä maatalouden ohessa jo vuodesta 1994, mutta sukupolvenvaihdoksen yhteydessä tuli miettiä toimintaa uudelleen ja näin sai alkunsa osakeyhtiö. Lämmitysyritystoiminta ja laitevalmistus on ollut yhtiön päätoimiala näihin päiviin saakka. Mutta leutojen talvien myötä on tullut aika miettiä miten muuten poltto-osaamista pystyisi hyödyntämään.

Yritykselle on myönnetty Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. 

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla. Tutustu asiaan Asiakastiedon sivuilla.