Rantasaunojen Kingi

Easypoltin on saanut kaverikseen kertalämmitteisen kiukaan lisäksi myös jatkuvalämmitteisen kiukaan. Tällä pidät rantasaunasi lämpimänä vaivatta. Automatiikka säätelee sitä, miten iso tuli pesässä loimottaa eli kun kivet ovat kuumana, eikä vettä heitellä, siirtyy poltin taukotulelle. Kivana lieveilmiönä säästät siis myös kiukaan kiviä.

Pellettikäytössä kiukaassa palaa tasainen tuli, joka on eduksi myös kiukaan rakenteille. Pellettipolttimella palaminen on puhdasta. Erinomainen esim. yleisillä rannoilla, avantouimarien saunoissa, matkailuyritysten saunoissa ja taajama-alueella, jossa naapurit urputtaa savusta.

Vaatii käyttäjältään siilon täyttämisen ja napin painalluksen. Nappia pitää painaa myös sammutuksen yhteydessä. Easypoltin on 45 kW. Kulutus on n. 11 kg (16,5 l) tunnissa maksimiteholla.  400 l säiliöön mahtuu pellettiä niin, että kiuasta voi lämmitellä n. 25 h maksimiteholla yhtäkyytiä, siis teoriassa. Käytännössä poltin menee taukotulelle, kun löylyä ei heitellä, eikä lämpöä kulu.